zamówienia na maila
sklep@esilver.com.pl

zamówienia telefoniczne
(18) 354 37 67 / 508 146 278

zamów telefonicznie: (18) 354 37 67 / 508 146 278
zamów na maila: sklep@esilver.com.pl

https://esilver.com.pl/ » Instrukcje mycia i dezynfekcji do pobrania » Instrukcja postępowania z warzywami stosowanymi do przygotowywania dań


Kategorie

Wózek do sprzątania dwuwiadrowy chromowany 2x30 l z wyciskarką

Dwuwiaderkowy chromowany wózek do sprzątania 2 x 25 litrów552,50 zł456,64 zł brutto371,25 zł netto

Mediclean All Clean MC 570 płyn do mycia podłóg ścian i sufitów

Środek myjący powierzchnie w gastronomii All Clean 5L95,60 zł61,73 zł brutto50,19 zł netto

Bezdotykowy automatyczny dozownik mydła i żelu odkażającego Eka 1000 ml

Automatyczny podajnik płynu do dezynfekcji 1000 ml Eka222,41 zł196,80 zł brutto160,00 zł netto

Kosz wolnostojący do segregacji szkła

Kosz do segregacji śmieci 45L - zielona pokrywa70,26 zł63,39 zł brutto51,54 zł netto

Poręcz łukowa 70 cm

Poręcz dla niepełnosprawnych łukowa 70 cm107,00 zł99,36 zł brutto92,00 zł netto

Kontakt



Potrzebujesz pomocy?

Kontakt

Instrukcja postępowania z warzywami stosowanymi do przygotowywania dań

Data dodania: 18-04-2018 Wyświetleń: 3025 Pobierz Instrukcja technologiczna postępowania z warzywami stosowanymi do przygotowywania dańNiniejsza instrukcja technologiczna przedstawia postępowanie krok po kroku z warzywami używanymi do przygotowania dań w szeroko pojętej gastronomii.

 
Zobacz pozostałe instrukcje

(c)2003-2025 Sklep internetowy esilver.com.pl prowadzony przez podmiot gospodarczy: Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Silver Bartłomiej Srebro NIP:7381903210. Sprawdź aktualne opinie.
Zapraszamy do kontaktu telefonicznego: 508146278, 514915082, (018)3543767 lub mailowego: sklep@esilver.com.pl
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl

Do działania sklepu konieczna jest włączona obsługa Javascript oraz Ciasteczek (cookies).