zamówienia na maila
sklep@esilver.com.pl

zamówienia telefoniczne
(18) 354 37 67 / 508 146 278

zamów telefonicznie: (18) 354 37 67 / 508 146 278
zamów na maila: sklep@esilver.com.pl

https://esilver.com.pl/ » Instrukcje mycia i dezynfekcji do pobrania » Instrukcja postępowania z warzywami stosowanymi do przygotowywania dań


Kategorie

Filtrowanie

Rękawice lateksowe L

Rękawice lateksowe L26,46 zł22,51 zł brutto20,84 zł netto

Czyszczenie urządzeń i mebli biurowych Office 5 L

Czyszczenie urządzeń i mebli biurowych Office 5 L67,80 zł56,21 zł brutto45,70 zł netto

Mediclean Chlor Clean środek do czyszczenia i wybielania sanitariatów 0,75l

Wybielający żel do łazienek i toalet Chlorine 0,7l14,83 zł13,78 zł brutto11,20 zł netto

Niebieskie czyściwo przemysłowe w roli Katrin Basic xl blue 445569

Niebieskie czyściwo papierowe Katrin80,90 zł71,27 zł brutto57,94 zł netto

Kontakt



Potrzebujesz pomocy?

Kontakt

Instrukcja postępowania z warzywami stosowanymi do przygotowywania dań

Data dodania: 18-04-2018 Wyświetleń: 2866 Pobierz Instrukcja technologiczna postępowania z warzywami stosowanymi do przygotowywania dańNiniejsza instrukcja technologiczna przedstawia postępowanie krok po kroku z warzywami używanymi do przygotowania dań w szeroko pojętej gastronomii.

 
Zobacz pozostałe instrukcje

(c)2003-2024 Sklep internetowy esilver.com.pl prowadzony przez podmiot gospodarczy: Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Silver Bartłomiej Srebro NIP:7381903210. Sprawdź aktualne opinie.
Zapraszamy do kontaktu telefonicznego: 508146278, 514915082, (018)3543767 lub mailowego: sklep@esilver.com.pl
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl

Do działania sklepu konieczna jest włączona obsługa Javascript oraz Ciasteczek (cookies).