zamówienia na maila
sklep@esilver.com.pl

zamówienia telefoniczne
(18) 354 37 67 / 508 146 278

zamów telefonicznie: (18) 354 37 67 / 508 146 278
zamów na maila: sklep@esilver.com.pl

https://esilver.com.pl/ » Instrukcje mycia i dezynfekcji do pobrania » Instrukcja postępowania z warzywami stosowanymi do przygotowywania dań


Kategorie

Rękawice nitrylowe M

Rękawice nitrylowe "M" czarne26,76 zł17,99 zł brutto16,66 zł netto

Rękawice nitrylowe M

Rękawice nitrylowe "L" czarne26,76 zł17,99 zł brutto16,66 zł netto

Poręcz łukowa 70 cm

Poręcz dla niepełnosprawnych łukowa 70 cm175,83 zł107,00 zł brutto99,07 zł netto

Poręcz łukowa 80 cm

Poręcz dla niepełnosprawnych łukowa 80 cm193,73 zł115,15 zł brutto106,62 zł netto

Kontakt



Potrzebujesz pomocy?

Kontakt

Instrukcja postępowania z warzywami stosowanymi do przygotowywania dań

Data dodania: 18-04-2018 Wyświetleń: 2944 Pobierz Instrukcja technologiczna postępowania z warzywami stosowanymi do przygotowywania dańNiniejsza instrukcja technologiczna przedstawia postępowanie krok po kroku z warzywami używanymi do przygotowania dań w szeroko pojętej gastronomii.

 
Zobacz pozostałe instrukcje

(c)2003-2024 Sklep internetowy esilver.com.pl prowadzony przez podmiot gospodarczy: Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Silver Bartłomiej Srebro NIP:7381903210. Sprawdź aktualne opinie.
Zapraszamy do kontaktu telefonicznego: 508146278, 514915082, (018)3543767 lub mailowego: sklep@esilver.com.pl
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl

Do działania sklepu konieczna jest włączona obsługa Javascript oraz Ciasteczek (cookies).