zamówienia na maila
sklep@esilver.com.pl

zamówienia telefoniczne
(18) 354 37 67 / 508 146 278

zamów telefonicznie: (18) 354 37 67 / 508 146 278
zamów na maila: sklep@esilver.com.pl

https://esilver.com.pl/ » Instrukcje mycia i dezynfekcji do pobrania » Instrukcja przygotowywania potraw


Kategorie

Płyn do usuwania tłustych zabrudzeń i gumy Multi NF 1 l

Płyn do usuwania tłustych zabrudzeń i gumy Multi NF 1 l20,64 zł18,57 zł brutto15,10 zł netto

Mediclean All Clean MC 570 płyn do mycia podłóg ścian i sufitów

Środek myjący powierzchnie w gastronomii All Clean 5L95,60 zł61,73 zł brutto50,19 zł netto

Bezdotykowy automatyczny dozownik mydła i żelu odkażającego Eka 1000 ml

Automatyczny podajnik płynu do dezynfekcji 1000 ml Eka222,41 zł196,80 zł brutto160,00 zł netto

Kosz wolnostojący do segregacji śmieci

Kosz do segregacji śmieci 45L - żółta pokrywa70,26 zł63,39 zł brutto51,54 zł netto

Poręcz łukowa 70 cm

Poręcz dla niepełnosprawnych łukowa 70 cm107,00 zł99,36 zł brutto92,00 zł netto

Poręcz łukowa 80 cm

Poręcz dla niepełnosprawnych łukowa 80 cm115,15 zł106,92 zł brutto99,00 zł netto

Kontakt



Potrzebujesz pomocy?

Kontakt

Instrukcja przygotowywania potraw

Data dodania: 18-04-2018 Wyświetleń: 2571 Instrukcja higienicznego przyrządzania potraw PDFPrezentujemy instrukcję higienicznego przygotowywania potraw dla branż gastronomicznych, w której szczegółowo omawiamy m.in. strefę brudną i strefę czystą oraz kroki w przypadku rozmrażania produktów.
 

Zobacz pozostałe instrukcje

(c)2003-2025 Sklep internetowy esilver.com.pl prowadzony przez podmiot gospodarczy: Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Silver Bartłomiej Srebro NIP:7381903210. Sprawdź aktualne opinie.
Zapraszamy do kontaktu telefonicznego: 508146278, 514915082, (018)3543767 lub mailowego: sklep@esilver.com.pl
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl

Do działania sklepu konieczna jest włączona obsługa Javascript oraz Ciasteczek (cookies).