zamówienia na maila
sklep@esilver.com.pl

zamówienia telefoniczne
(18) 354 37 67 / 508 146 278

zamów telefonicznie: (18) 354 37 67 / 508 146 278
zamów na maila: sklep@esilver.com.pl

https://esilver.com.pl/ » Instrukcje mycia i dezynfekcji do pobrania » Instrukcja technologiczna smażenia frytek


Kategorie

Filtrowanie

Pojemnik na papier toaletowy Katrin Gigant S Inclusive plastik czarny

Dozownik na papier toaletowy Katrin Gigant S Inclusive czarny192,02 zł105,92 zł brutto86,11 zł netto

Papier toaletowy biały Cliro 52875

Biały papier toaletowy w rolce Jumbo Cliro9,78 zł8,18 zł brutto6,65 zł netto

Podajnik mydła piankowego 1000 ml

Pojemnik na mydło w piance 1L59,91 zł54,97 zł brutto44,69 zł netto

Dolphin Dispersion plus 5 l

Powłoka zabezpieczająca do podłóg Flash Dispersion Plus 5 l274,11 zł245,47 zł brutto199,57 zł netto

Pojemnik na mydło i płyn do dezynfekcji1 L

Dozownik na mydło w płynie i płyn do dezynfekcji HIT218,94 zł203,31 zł brutto165,29 zł netto

Kontakt



Potrzebujesz pomocy?

Kontakt

Instrukcja technologiczna smażenia frytek

Data dodania: 18-04-2018 Wyświetleń: 1792 Instrukcja technologicznego smażenia frytek w gastronomii do pobrania za darmo w formacie PDFPrzygotowaliśmy do darmowego pobrania dedykowaną dla branży gastronomicznej instrukcję technologicznego smażenia frytek. Niniejsza instrukcja zawiera postępowanie krok po kroku dotyczące przygotowania frytek do smażenia, procesu smażenia, wymiany zużytego tłuszczu do smażenia oraz uwagi. Do mycia wszelkiego rodzaju frytownic zalecamy preparat Super Oil Cleaner.
 

Zobacz pozostałe instrukcje

(c)2003-2024 Sklep internetowy esilver.com.pl prowadzony przez podmiot gospodarczy: Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Silver Bartłomiej Srebro NIP:7381903210. Sprawdź aktualne opinie.
Zapraszamy do kontaktu telefonicznego: 508146278, 514915082, (018)3543767 lub mailowego: sklep@esilver.com.pl
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl

Do działania sklepu konieczna jest włączona obsługa Javascript oraz Ciasteczek (cookies).