zamówienia na maila
sklep@esilver.com.pl

zamówienia telefoniczne
508 146 278 / (18) 354 37 67

» » Instrukcja technologiczna smażenia frytek


Kategorie



Filtrowanie

Pojemnik ręczników papierowych ZZ USO

Podajnik ręczników papierowych ZZ USO67,65 zł63,99 zł brutto52,02 zł netto

Kosz na śmieci Ecobin

Kosz na śmieci do segregacji odpadów 50 l ECOBIN98,00 zł87,90 zł brutto71,46 zł netto

Metalowy kosz na śmieci 30 l otwierany nogą

Kosz na śmieci metalowy 30 l z pedałem169,49 zł145,00 zł brutto117,89 zł netto

Papier toaletowy w rolkach Tork Advanced biały

Papier toaletowy w rolkach Tork biały2,98 zł2,16 zł brutto1,76 zł netto

Pojemnik na papier toaletowy Jumbo

Dozownik / Pojemnik na papier toaletowy Jumbo46,83 zł41,00 zł brutto33,33 zł netto

Przewijak dla dzieci do łazienki

Przewijak naścienny / Stanowisko do przewijania dzieci1 094,00 zł959,00 zł brutto779,67 zł netto

Kontakt

Potrzebujesz pomocy?

Kontakt

  • P.H.U Silver Bartłomiej Srebro
    Wola Łużańska 203
    38-322 Łużna
  • Napisz e-mail:sklep@esilver.com.pl
  • Zadzwoń508 146 278
    18 354 37 67
  • Godziny pracyOd poniedziałku do piątku 7:00 - 17:00

Ankieta

Suszarki do rąk czy ręczniki papierowe - zagłosuj

  • Suszarka do rąk
  • Ręczniki papierowe

Instrukcja technologiczna smażenia frytek

Data dodania: 18-04-2018 Instrukcja technologicznego smażenia frytek w gastronomii do pobrania za darmo w formacie PDFPrzygotowaliśmy do darmowego pobrania dedykowaną dla branży gastronomicznej instrukcję technologicznego smażenia frytek. Niniejsza instrukcja zawiera postępowanie krok po kroku dotyczące przygotowania frytek do smażenia, procesu smażenia, wymiany zużytego tłuszczu do smażenia oraz uwagi. Do mycia wszelkiego rodzaju frytownic zalecamy preparat Super Oil Cleaner.
 

Zobacz pozostałe instrukcje

Przejdź do strony głównej
Oprogramowanie sklepu shopgold.pl
-->
Do działania sklepu konieczna jest włączona obsługa Javascript oraz Ciasteczek (cookies).